Match result

Season 16, Round 12
Team badge
FC Jasron Jokers

gate: 23 000
2 TD score 1
0
 (0)
cas score
(kills)
2
(0) 
Norse logo
no custom badge
Village people

     

profile Dr. Feelgood
profile Lars Wiren
TD Scorers
profile Pär-Henrik
     

profile Rotteri Nummelin
Foulers (no cas)
Badly Hurt'ers
Serious Injurers
profile Pär-Erik
Ulf-Gunnar
Killers
     

profile C.P. Klinga
profile F. Gumpper
profile F. Gumpper
Completions By
Interceptions By
     

profile Dr. Feelgood
MVP awards to
Thor-Olav
  Sustained Injuries  

profile Pecka Marksmann
profile Kepa Virtanen
victim healed by apoth
-1 MA
     
Result added June 14th, 2020

Match notes
Indut Villagella +460k:
WIzard (aka vanhentunut sädetikku)
Wilhelm Chaney
Boomer Eziasson

1. Puoliaika:
Village voittaa lantinheiton ja antaa rottien hyökätä. Perus väännön ja kertaalleen tiputetun pallon jälkeen maali 4 turnilla. Village hyökkää mutta onnistuu möhmimään 1+1 nopalla pallon keskialueella. F.Gumpperiri hakee pallon ja syöttää maalissa odottavalle Tohtorille. 2-0.

2. Puoliaika:
Village hyökkää mutta rotat viivyttävät sitkeästi. Molemmat heittelee 1:stä ja kalloa tasaisesti, välillä jopa tuplina. 6 turni tuottaa maalin. 2-1.
Lähdetään seiska kierrokselle ja rotilla on kentällä 7 pelaajaa, mutta K.O boksissa odottaa 4 miestä pääsyä kehiin. Mutta Nurffle iskee ja tulee 4x2..Pahus!!! No, kaksi kierrosta onnistutaan puolustamaan onneksi vajaallakin kun pallokin laskeutuu sopivasti suoraan vastaanottajan käteen.

=== Pravda by BeerBeer! ===
Annetaan hööki rotille kun on niin kuuma keli ja tulevat kuitenkin niin nopiasti tekemään maalin että lähdetään grindaan 2-1:stä.

1. Half
Läpsivät useammmalla läpsyllä scrimmiltä ulfit maahan eikä oikeastaan muuta - no stana nythän ideat loppuivat koska eivät tule nopiasti -> nostamme ulfit ylös ja Wilhelm 'Kisu':lla blitz -> kallo kallo..... nooh rollaten kuitenkin jotain hyvää eli hakataan sit useammalla kun ei ole rolleja -> aika monta tantereessa ja jossain muualla.
Rotat taas tekevät jotain joten omalla seuraavalla taas tuppeli kallot heti kärkeet jotka rollataan jonka jälkeen tas hakataan rottaa tantereeseen...... kolmas kierros oli aivan sama eli Villaget aloitti tuppeleilla jonka jälkeen latovat kaiken kumoon.
Nelosellalla ei ollut enään rolleja joten tuppeleilla kaadutaan jne.... paskat nopat! -> jasratille maali

Piiputtelikin vielä jotten saisi ekaan erään tasuria. Stana mä yllätän ja ryssin het pallon kanssa niin voit noukkia sen---- ei haittaa koska mä voi poltattaa sen pallon kantajan tolla 150k:nb sädetikkumiehellä tai sit en! -> 2-0 jasratille

2. Half
Fuuuuuuk nyt jasrat alkaa vinkumaan kun boomer nakkaa murkulaa "voix toi heittää joka kierros?" -> juu kyllä ja heittääkin. Hmmmm ei muuten heittänyt mutta hakkas sitäkin enemmän,
Nopiaa maali tehdään mutta pallo lyödään lapasesta, elfNorse halua irtautua -1 vastDick:stä, Kisu ei halua ottaa koppia catchilläkään, loppuviimex saadaan se maali tungettua rundilla 6.

Jääpi kax vuoroa tehdä tasuri ja jasrat lähtee neljän vajaalla höökiin. Tekeepi majan nurkkaan ja sutii amisviiksiään jotta tänne et pääse!!!

Veivaan ensin muutaman pakollisen blockin jonka jälkeen oma jengi mahd. kauas koska kisu lähtee blitzaan kahdenkerroksen häkkiin -> eka dodge -3 (noppa 6 - jawohl) -> toka -2 (5 tai 6 jonka jälkeen olisi jo blitzattu pallonkantajaa ja tehty maali koska oli wrenzy, but tuli paskaa eikä suostunut syömään lembasta(rollia))

Summa summarum:
Nopat olivat tasapuoluisia mutta huonompi voitti ;-)


Current Champions

 
Latest matches:
Season 16, Barrage
  2    HellSiN Zombers
  1    Ulthuan Noble Order
Season 16, Round 15
  2    Punainen Helvetti
  1    Eternal Betrayers
Season 16, Round 15
  2    Ulthuan Noble Order
  1    The Sentenced
Season 16, Round 15
  0    Greenskin Onslaught
  2    Village people
Season 16, Round 15
  2    Black Ark Pirates
  1    HellSiN Zombers
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League