Match result

Season 16, Round 12
Team badge
HellSiN Zombers

gate: 29 000
1 TD score 0
4
 (0)
cas score
(kills)
2
(0) 
Team badge
Greenskin Onslaught

     

profile Pasi Suska
TD Scorers
     
Foulers (no cas)

fans / random event
profile Neim Death dead
profile OnOn KylKyl JeesJees retired
fans / random event
Badly Hurt'ers
mercenary / star
Serious Injurers
Vajakki
Killers
     
Completions By
Interceptions By
     

profile No Brain'er
MVP awards to
Vege
  Sustained Injuries  

profile Aivot On retired
-1 ST
     
Result added June 25th, 2020

Match notes
indut:
- ripper
- nobla sahuri
- 3 x bribes
- babes
- 100k kortti - wuh wuh (ruutu ässä)

-----------------------

Zombers kuvailut:

Zompparit lähtee hakemaan revanssia tästä täysin arvaamattomasta viherpiipertäjien joukosta. Ei nyt aleta nimittelemään heitä millään nimillä, jottei ajan hengessä kukaan pahoita mieltään.

Kotipeliin raahautuu mukavasti porukkaa, korona on kasvattanut mukavasti Zombers kannattajakuntaa. Kolikossa on kuitenkin se toinen kääntöpuoli ja GO päättää lähteä hyökkäämään.

Zombers asettuu puolustukseen, mutta aloituspotkun vielä liitäessä ilmassa puolustus siirtyy toiseen laitaan ja jättää mm. GO moukarimiehen pyörimään ilman ketjun ulottuvissa olevia kohteita. GO saa kuitenkin heti pontevan iskun Aivot On leukaperiin joka ei siitä enää toivu edes nekromanserin loitsuilla.

Erää jatketaan puolin ja toisin painien. Saha vinkuu ja GO käyttää kaikenlaisia vippaskonteja, mutta Zombers on kuitenkin vahvempi tyhjentämään kenttää eikä GO pääse painamaan millään maalialueelle saakka. Erän lopuksi GO:n palkkaamien kaljatyttöjen avulla ollaankin taas täyttä kentällistä vastaan.

Toisen erän aluksi vastassa on aikamoinen trollien armeija. Mutta tämäpä ei peloita reippaita susia, ainoastaan Ripper jätetään seisoskelemaan yksin skrimmagelle. Trollit kuitenkin osoittaa uusiutumiskykynsä eikä hirveästi kaatuilusta edes piittaa.

Hyökkäystä jatketaan Neim Death vetoisesti vastustajan kanssa kahdestaan kaatuillen ja GO vaihtopenkki alkaa taas täyttymään selvästi tärähtäneistä goblineista. Tässä vaiheessa kokeillaan jo mennä laidasta läpi vaikka jätetään pieni doggen ja GFI mentävä rako GO sahurille. Tätä tilaisuutta J-Ho ei jätä käyttämättä mistä alkaa GO nousukausi. Sahurin blitzillä pallo irti, lisää gobboa sumppuun ja pallokin viedään jo Zombers maalia kohden. Nyt näyttää jo siltä, että Nuffle on valinnut suosikkinsa pelissä (J-Ho heitteli arvioilta lähemmäs 20 ellei enemmänkin nopanheittoa mistä kaikki 3+ mitä tarvittiinkin) ja pari kierrosta menee GO hurmiossa. Onneksi putki kuitenkin loppuu ja Zomberskaan ei pahemmin fumbleile. Pallo irti, Pasi Suska kätösiin joka sitten ottaa irtioton pelitilanteesta ja lönköttelee itse maaliin ilman isompia ongelmia.

J-Ho kaivaa vielä yhden jipposen pelikorteistaan (100k kortti wuh wuh). Vaikka pallo saadaan potkaistua aivan takalaitaan eli käytännössä 1-turner estettyä, niin J-Ho:n syli-puudeli singahtaa kentän laidalta ja kuljettaa palloa hiukan lähemmäs keskustaa. Tästä riemastuneena yksi gobbo nostaa pallon ja kahden GFI voimin käy ojentamassa sen eteenpäin. Sen jälkeen blitz jolla zombers pelaajaa työnnetään. Vielä block, mutta sitten zomppari jo kaatuukin estäen seuraavat työnnöt jolla J-Ho olisi saanut pallonkantajaa lähemmäs. Vielä taisi olla heiton yritys, mutta pallonkantajaa ei muistaakseni enää saatu ilmaan, joten peli 1-0 Zomppareille!


Current Champions

 
Latest matches:
Season 16, Barrage
  2    HellSiN Zombers
  1    Ulthuan Noble Order
Season 16, Round 15
  2    Punainen Helvetti
  1    Eternal Betrayers
Season 16, Round 15
  2    Ulthuan Noble Order
  1    The Sentenced
Season 16, Round 15
  0    Greenskin Onslaught
  2    Village people
Season 16, Round 15
  2    Black Ark Pirates
  1    HellSiN Zombers
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League