Match result

Season I, round 1
Team badge
Altdorf Griffins

gate: 16 000
2 TD score 3
1
 (0)
cas score
(kills)
4
(1) 
Team badge
Ironyard Mutants

 

profile Eckel Angriff
profile Rolf Ruhigerhand dead
TD Scorers
profile Arwin Puke dead
profile Blackleg dead
profile Blackleg dead
 
Foulers (no cas)
Sent off
 

profile Karl Teufelskerl dead
Badly Hurt'ers
profile Skunk Joe dead
profile Skunk Joe dead
Serious/Lasting
Hurters/Injurers

profile Martti dead
Killers
profile Martti dead
 
Completions by
TTM Completions by
Interceptions by
Deflections by
 

profile Wulf Herzlos dead
MVP awards to
profile Bum "BB" Bomber dead
Sustained Injuries

profile Karl Teufelskerl dead
Miss Next Game

profile Wulf Herzlos dead
Death
profile Scum Bag'g dead
 
Result added February 18th, 2008

Match notes
Pera:

Niinhän siinä kävi, että pääkaupungin ylpeys joutui kirjaimellisesti verissäpäin palaamaan kotiin. Wulf Herzlos antoi suurimman uhrin joukkueen puolesta ja heittäytyi vastustajan Rat Ogren (jonka nimeä ei kukaan muista) eteen kohtalokkain seurauksin. Kilpailun järjestäjät palkitsivat tämän sankarillisen teon palkitsemalla postuumisti Wulfin "Most Valuable Player" tittelillä.

Wulfin kunniakas kuolema silminäkijähavainnon perusteella kuvitettuna...

Itse pelin kulku oli ensimmäisen erän jälkeen vielä tasainen ja odotettu. Pelin aloitti totutusti joku muu joukkue kuin Griffins ja rotat saivat nopeutensa turvin tehtyä avausmaalin 4.kierroksella. Tästä Griffinien kannattajat (joita oli paikalla upeat 11 000) suuttuivat ja yksi hyvin tähdätty kivi teki tehtävänsä - rotan kallo halkesi ja siitä tuholaisesta päästiin eroon !lopullisesti!.

Griffinien kannattajien tyylinäyte tuholaistorjunnasta

Griffinien tasoitus tuli upean yksilösuorituksen + joukkuetovereiden blockki avustuksilla, kun Rolf Ruhigerhand (Thrower) juoksi kentän läpi tehden 7.kierroksella maalin.

Toisen erän alku oli sitten Altdorf Griffinien synkkä hetki, joka ei toivottavsti tule toistumaan. Kaksi hyökkäyksen yritystä päättyi siihen, että pallo rähmittiin heti kättelyssä nopeille ja kavalille rotille. Rotat käyttivät tehokkaasti hyväkseen annetut mahdollisuudet - peli oli yhtäkkiä 1 - 3 Mutantsille. Ainoa positiivinen hahmo tällä synkällä hetkellä oli Karl Teufelskerl, joka tappeli sydämmellä vahingoittaen yhden vastustajan lääkintäkuntoon - tosin ryskeessä myös oma jalka vääntyi sen verran pahasti ettei seuraavaan peliin ehdi toipumaan.

Viimeisellä kierroksella Griffinien Blitzeri Eckel von Angriff pääsi kaunistelemaan loppulukemat 2 - 3 ja peli oli ohi.

Loppukommentti: Täältä noustaan, mutta paljon on parannettava jos aiotaan jatkossa pelejä voittaa.

P.S löytyiskö jostain täydennystä vajaalukuiseen joukkueeseen...


Kalrat:

Mutantsit kävi hakemassa vierasvoiton Griffineistä raalla voimapelillä. Joen ja Martin hoitaessa päähänlyminen Blackleg "mustis" hoiti maalien urakoinnin. Kaikenkaikkiaan hieno, verinen ja maalirikas peli joka päättyi ainoaan oikeaan tulokseen, Mutantsien voittoon!

Ainoana miinuksena yksi linjarotista ei kokemattomuuttaan tiennyt, kuinka vihattuja Mutantsit ovat vieraspeleissä (luonnollisesti menestys tuo mukanaan myös vihaajia vastustajien riveissä). Tämä onneton meni liian lähelle katsomoa, jolloin sieltä sinkautettu kivi murskasi tämän kallon. Mutta tällaisia toheloja pelaajia ei Mutantseissa tosin tarvitakkaan ja rekrytoijat ovatkin jo saaneet silmiinsä muutaman uutta lupaavaa rottaa mätäjoen nurkilta.


Current Champions

 
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League