Match result

Season 16, Round 15
Team badge
Greenskin Onslaught

gate: 19 000
0 TD score 2
0
 (0)
cas score
(kills)
4
(1) 
Norse logo
no custom badge
Village people

     
TD Scorers
profile Pär-Henrik
profile Run-Kari
     
Foulers (no cas)
Badly Hurt'ers
Ragnar
Serious Injurers
fans / random event
Carl’Helmut
Killers
Thor-Olav
     
Completions By
Interceptions By
     

Yäk
MVP awards to
Carl’Helmut
  Sustained Injuries  

Kiskis
YODO
Miss Next Game

Hevi dead
Death
     
Result added September 11th, 2020

Match notes
Jahans sää on kuin morsian hieman tylsähkö mutta tosi märkä (boring rain). Siitä huolimatta lähdetään kentälle _riehumaan_ ..... Gobot tunkee taskuihinsa kaksin käsin ripulia. Meinaavat ilmeisimminkin voidella tuomaria - ei voi ymmärtää mutta eipä se ole mun vahvuuksiakaan eli ihan sama.

1. Half
Otamme hyvän etu-/takakeno puolustusasennon ja valmistaudumme pahimpaan. No stana sieltähän tullaan sukka-lapasiskuilla pussaileen - käyp meille. vaihdamme sukka-lapaset päikseen ja aletaan antamahan takas. Tätä sukkastelua (isonenä)sahamies katsoi pari rundia jonka jälkeen nappas teräsuojan veks ja rutkautti sahan käyntiin..... jotenkin tämä oli niin luista luettavissa kuinka käy varsinkin kun lähtee ikäänkuin ekana liikkeelle.
Nythän sitä sit herättiin pelaamaan ja aletaan lappoamaan gobboa sinne sun tänne ja pallonkantajakin yllättäen vapaana joten lyödähän pallo tantereeseen.
Palloa yritetään muutama kerta elfimäisillä sormilla nostaa mutta (boring)morsian on sitä mieltä jotta not today....
Kolmas yritys sit palkitaan ja vimosella vuorolla googotellaan maximoilla ansalankaa halveksien maaliin.

2. Half
Gobot suu auki huutavat "Arzie calll..." tai jotain -> ei vaikutusta. Heittävät ripulia kentälle -> tuomari sitä mieltä että jooo mutta se lekamies vois jäädä kuitenkin kokkiin.
Pommieinarson kuitenkin tulloo kentälle - sissus stana kun pelottaa!!!
Ihan en ole varma lähtevätkö yhden vajaalla puolustamaan eli lyödähän heti pari johonkin boxiin niin pelaavat varppina vajaalla. Pommieinari blitsataan het sieltä jostain keskeltä tantereeseen eikä se pommi irtoa sit lapasesta missään vaiheessa - sissus kun vähemmän pelottaa!!!
Viedään omaan tahtiin palloa vasenta laitaa myöten 4:n tukiaisen kera. Samalla lauleskellaan punaviinimäisten viiksikarvojen kera jotta yritähän tulla koukkiin palloo.....
Pitäs aina muistaa jotta ylpistymisen seurauksena on normisti vastustajan selkärangan notkahdus.
Gobbo lentää melki pallonkantajan ohimoon eli viereen. Seuraava daivaava ottaa 7 dodgea googolla ja sojottaa myös pallonkantajan vieressä.
Lyödään se daiveri tantereeseen ja 'helppo' dodge ja kävely maaliin - mikä siinä muka oli vaikeaa???

Goboilla 4 rundia aikaa tehdä 2 maalia. kentällä 5 goboo ja 2 makkaraperunan syöjää. Helpotetaan tilannetta ja nakataan pallo sopivan taakse että ainakin kax rundii tarviivat ekaan. Ryssivät heti taas jotain mihin tarvittas enempi kuin 1 eli otetaan lisää punkkua ja katsellaan josko ne koht sais kairattua siitä nopasta muutakin -> ei onnaa. Yritetään vielä tehdä kolmas maali -> heitto onnaa ja vastaanottokin rollilla, mutta gobokoutsi oli sitä mieltä jotta toi lembas oli kyll jo syöty jotta ei voi pupertaa samaa. Stanan tarkkasilmä tää maalintekoyritys oli opittu Kalrat the oikeamielisen oppaasta sivulta 313. Nooh Tjor-Olav nöyrästi sit pudottaa sen pallon jalkoihinsa ja koukkii Fend:n mukaansa.

Summa summarum:
Hyvä peli katsoa sivusta -> J-Ho vs Nopat (0-2). Jotenkin noppajumalien mukaan tulos olisi pitänyt olla joko 1-1 tai 11-11 mutta 0-2 käy kyll mulle.


Current Champions

 
Latest matches:
Season 16, Round 15
  2    Punainen Helvetti
  1    Eternal Betrayers
Season 16, Round 15
  2    Ulthuan Noble Order
  1    The Sentenced
Season 16, Round 15
  0    Greenskin Onslaught
  2    Village people
Season 16, Round 15
  2    Black Ark Pirates
  1    HellSiN Zombers
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League