Match result

Season 16, Semifinal
Team badge
Punainen Helvetti

gate: 22 000
2 TD score 1
1
 (0)
cas score
(kills)
2
(0) 
Team badge
HellSiN Zombers

     

profile Kilpikonna I
profile Kilpikonna I
TD Scorers
Al Sprait
     
Foulers (no cas)

profile Trauma I
Badly Hurt'ers
Serious Injurers
profile Perwerssi
profile Benjamin
Killers
     
Completions By
Interceptions By
     

profile Saasta I
MVP awards to
profile Pasi Suska
  Sustained Injuries  

profile Mato I
Miss Next Game

profile Nukuttaja I retired
Niggling Injury
     
Result added October 11th, 2020

Match notes
PH indut: Ripper trollaaja

Kauden toinen ja viimeinen Helvetin Derby käytiin ainutlaatuisen tunnelman keskellä. Yleisö koitti viimeiseen asti välttää tapahtumaa mutta paikalle oli kuitenkin huijattu jokunen vailla elämää oleva dark elffi. Kyllähän nämä poikkeusajan rajoituksista piittaamattomat delffit joutaisivat Blood Bowl areenalle tapettaviksi.

Zombers aloittaa hyökkäyksen. Pasi Suska johtaa hyökkäystä laidalla, mutta kävi ilmi että olikin varsinainen tuuri suska, kun Trauma ekalla töötillä tarjoilee Pasille lopun peliä huilia. Zomberssit tekevät nopeahkon maalin ja punaisille jää viisi vuoroa aikaa tasoittaa.

Pallo putoaa Kilpikonnalta ja zombers laittaa painetta. Mato käy poimimassa pallon jolloin divingtackle ghouli ajaa iholle. Mato ojentaa Kilpikonnalle ja maksaa seuraavalla vuorolla hinnan. Kilpikonna etenee laitaan ja viimeisellä vuorolla joutuu tacklewightin vierestä lähtemään maalia kohti.Kolmeplussat onnistuu ja punaiset tasoittaa viimeisellä vuorolla.

Toisella halfilla Kilpikonna onnistuu lopulta neljännellä surehands -yrityksellä pallon nostossa. Pallo viedään keskiviivan tuntumaan jossa peli jumittuu pitkäksi aikaa.Blockiton Timjamin golemi puskee Kilpikonnan iholle eikö suostu kaatumaan. Yhdennellätoista 2D blockilla lopulta kaatuu ja pallo saadaan maalintekoetäisyydelle. Ghoulit sadaan sidottua ja kun kolmeplussat ovat vaikeita, eivät ghoulit pääse estämään juoksulinjaa. Blitzillä vartija sivuun ja Kilppari yhdellä GFIllä maaliin 2-1.

Zomberssilla ei oneturneriin uskota joten kaikki kortit riotin varaan joka ei delffejä kiinnostele. Tuollaiset innottomat sivustakatsojat joutaisivat bloodbowl areenouille tapettaviksi. Punahelvetti finaaliin!!!


Current Champions

 
Latest matches:
Season 16, Semifinal
  2    Black Ark Pirates
  1    Village people
Season 16, Semifinal
  2    Punainen Helvetti
  1    HellSiN Zombers
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League