Match result

Season 16, Bronze-Final
Team badge
HellSiN Zombers

gate: 28 000
2 TD score 1
2
 (0)
cas score
(kills)
1
(1) 
Norse logo
no custom badge
Village people

 

profile Pasi Suska
Al Sprait
TD Scorers
profile Run-Kari
 
Foulers (no cas)

fans / random event
profile Pasi Suska
Badly Hurt'ers
Serious Injurers
Killers
profile Ymri
 
Completions By
Interceptions By
 

profile Tom Jam'in
MVP awards to
Thor-Olav
Sustained Injuries

victim regenerated
Death
 
Result added November 2nd, 2020

Match notes
Village People indut: Babes, mistä olikin pieni hyöty.

-----------------------------------

Minun pronssiotteluni.

No otetaan ensin esille se fakta, että säälifinaaliin tässä lähdettiin. Vastustajana ennen niin mahtava BarBar! mutta mut jo koronan lannistamana autolla liikenteessä. Kiva kuitenkin, kun kotiottelu. Ulkona sataa, myrskyää ja myllää kuin hautausmaalla konsanaan.

Jotain jäänyt muistiin aikaisemmista otteluista. Puolustamalla ei voiteta, eli hyökkäykseen. Voi sitä kivaa tunnetta, kun sai ensimmäisen armorin puhkottua noilta pohjolan pojilta. Sen verran perään tuupattiin, että joutui penkille huilimaan. Pari muutakin vielä tuupattiin nurin ja yhtä käytiin joukolla maassa makaamassa. Onneksi tuomari ei huomannut. Harmittavasti pohjolan pojat ei maassa makaamisista innostuneet vaan jatkoivat taistelua ja ei voitu jäädä piippukessuttelemaan yhdessä. Tehtiin sitten maali ja tuomarikin vihelsi pilliinsä jo siinä vaiheessa.

Villimiehiä vastaan alettiin puolustamaan toisesta reunasta, että saataisiin kaikki mukavasti sumppuun. Mutta Ymri tuli toiselta puolelta kainaloon aika rajun tuntuisesti. Tästä ei Suuri Skulpero tykännyt kuollakseenkaan vaan meni hetkeksi mököttämään Necromancerin minuatyyrisen hautakummun taakse. Onneksi ei jäänyt sinne koko loppupeliksi, vaan vanha kunnon necro sai houkuteltua takaisin vaihtopenkille.

Hiukan ärsyttävästi villimiehet punki laidasta eteenpäin, niin että Sepe Suska piti käydä pukkaamassa Thor-Olav laidan yli sillä seuraamuksella, että meni itse perässä. Sepe Suska harmitti niin paljon, ettei enää tullut loppupelissä vaihtopenkiltä takaisin kentälle. Oli niin loukkaantunut, muka pyörryksistään päästä. Vaikka oikeasti Thor-Olav oli se "loukkaantunut". Edes puoskari ei viitsinyt vilkaista tätäkään pelaaja, aika feikkiä molemmilta.

Villit pojat sitten onnistui punkemaan itsenstä läpi. Tiedä sitten miten, mutta varmaan hyvillä konsteilla. Tai huonoilla. Maalin kuiteskin tekivät.

Toiseen erään puolustamaan 1-1 tilanteessa, onneksi saatiin kuiteskin täysi tiimi kentälle. Ainoastaan joku yksittäinen "nimeltämainitsematon" susi jäi puhaltelemaan kynsiinsä. Pakko laittaa kuitenkin sama puolustuksen pelikirja, kuin aikaisemminkin. Ei vanha rotta karvoistaan pääse. Mutta eipä opi vastustajakaan. Täsmälleen samat nuotit, mutta nyt on jo Ymri paukutkin viety. Alkaa lähinnä loppupelin nälkäänsä ärjymään, mutta siinähän ärjyy paikallaan. Hah! Ärjyy varmaan puolet erästä. Säälittäisi, jos osaisi sääliä.

Nyt kun pasmat saatu sekaisin, niin ollaan sitten tosiaan sekaisin. Lauleskellaan ja leikitellaan kentän molemmissa laidoissa. Mutta onneksi oma järkkymättömyys pitää. Vaikka molemmat taklaavat pelaajat jo kentän laidalla puhaltelemassa rantapalloja, niin itse sain puhallettua voimaa muuhun joukkueeseen. Vielä saadaan pallo omiin käsiin. Omien huutojen kannustamana raatoisimmatkin pelaajat keräävät raajansa ja suojaavat sen verran, että siannahka saadaan juuri ja juuri vietyä maaliin ennen pillin vihellystä!

Nyt taas aika hengähtää. Nojata gobliinin nahasta tehtyyn Artzibunkkerin tuoliin ja ladata pattereita seuraavaan voitonjuhlaan! Pronssi on voitettu! Onneksi ei tullut hopeaa!

//* otantoja Kalratin salaisista päiväkirjoista *//


Current Champions

 
Latest matches:
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League