Old News List

News
Jan. 23rd, 2013
Hell on Earth mestariksi!
Vakuuttavaa jälkeä runkosarjassa tehnyt rookietiimi Hell on Earth osoitti kertaheitolla kuuluvansa liigan kärkikastiin nappaamalla mestaruuden tulokaskaudellaan! Joukkue oli yhdistelmä lahjakkaita kovanyrkkisiä pelaajia, rutinoituneita maalintekijöitä, maaginen kirurgi jonka veitsi ei vapissut, lasaretin ovimies joka ei ikinä kahta pelaajaa sisään ottanut, vaihtelevat ja rohkeat pelikuviot (Nimeltään: 1-0, 1-1, 2-1) ja valmentajan taktinen valppaus, lasku- sekä lukutaito!

Vilpittömät onnittelut voittajalle!
- Hanu
 
 
Oct. 24th, 2012
Karhunkaatajat maailmalla
Suomen joukkue osallistui ensimmäistä kertaa Eurobowleihin ja joukkue muodostui 5:stä Karhunkaatoliigan pelaajasta ja 3:sta freebootterista.

Yrityksistä huolimatta emme onnistuneet tavoittamaan /houkuttelemaan muualta Suomesta pelaajia mukaan.

Sijoitus oli 11. joten tuossa seurassa ammattilaisten seassa tulokseen voi olla vielä aika tyytyväinen.

Tulostaulukko
- Hanu
 
 
May 9th, 2012
Uutta suoleen!
Ja niin se taas lähtee. Season 8. GO!

Eikun onnea kaikille tasapuolisesti. Taas kerran paras voittakoon, mutta perinteisesti onnekkain voittaa!
- Hanu
 
 
Mar. 21st, 2012
Wanha Mestari!
No niinhän siinä kavi että Ironyard Mutantsista tuli sitten tuplamestari! Samalla Kalratista tuli koutsina triplamestari, joten eikun oiken lämpimät ja "vilpittömät" onnittelut sinne!
- Hanu
 
 
Mar. 16th, 2012
Finaali
Ja 7 kauden finaali on tosiaankin sitten huomenna.

Surkeasti aloittanut hallitseva mestari Pohjolan Pitopalvelu hoiti itsensä niukiin naukin jatkopeleihin ja niinhän he sitten runkosarjan voittajan kellistettyään olivatkin finaalissa.

Vastaan astelee toinen jo kertaalleen mestaruuden voittanut tiimi Ironyard Mutants. Eli tuplamestaria siis huomenna juhlimme.

Kauden kolmanneksi kipusi runkosarjan kakkosena päättänyt Tzeentch's Twisters. Paljon on verta virrannut Kymijoessa että siihen tilanteeseen päästiin sillä 5 pelaajaa joutuivat kaikkensa menestyksen eteen antamaan.
- Hanu
 
 
Mar. 16th, 2012
Uusia ritareita
uutisia laitetaan vasta kun syytä löytyy. Ja nyt niitä on! Näin finaalin alla liigaan on nimetty kaksi uutta ritaria saavutuksistaan:

Rot Tenner
Sucellus

Paljon onnea muita ritarien perinteitä toivottaaliigan comissionääri!
- Hanu
 
 
Apr. 28th, 2011
SENSAATIOKAUSI?
Hallitseva mestari repäisi uuden kauden avausottelussaan kunnon otsikot!
- Hanu
 
 
Mar. 13th, 2011
Pohjolan Pitopalvelusta mestar!
Railakkaan ja casserikkaan finaalin vei Pohjolan Pitopalvelu!

Paljon onnea ensimmäiselle örkkikultamitalistille!
- Hanu
 
 
Mar. 7th, 2011
Finaaliplanketti
Korven Kuninkaiden känniset timpurit nakuttelivat finaalia varten puusta kyltin kun ei ole arkkuja tarvinnut aikoihin veistää.

Kyltti
- Hanu
 
 
Feb. 18th, 2011
Finaaliparit valmiina!
Niinhän siinä kävi ettei runkosarjan sijoitus vielä mitään merkitse. Finaalimatsiin nousee viime kauden pronssimitalisti Pohjolan Pitopalvelu ja vastaan astelee treenattu viime kauden pronssin hävinnyt Twilight Princesses! Ilmassa on revanssin makua kovemmilla panoksilla! Pelipäiväksi on lukittu 12.3.

Siitä himmeämmästä mitalista kiistelevät runkosarjan voittanut HC Hemorrhoids ja viime kauden mestari ja runkosarjan kakkonen HellSiN Zombers.
- Hanu
 
 
Sep. 22nd, 2010
Liigan kovin pelaaja poissa!
Liigan maaliennätyksen haltija, liigan pistepörssin kärkinimi, kahden kauden paras pelaaja, kahden kauden paras maalintekijä, päänahkarahaennätyksen omistaja, liigan palkkakuningas, vastustajan vihaama, kaikkien koutsien oma unelmapelaaja on poissa!

Karhunkaatoliigan historian paras pelaaja Baüm on poissa. Mestari on kaatunut. Eläköön mestari! (Muistoissamme)

Jo edellisen pelin aikana Baum suoritti urotekonsa ja saavutti pääsyvaatimuksen Altdorffin ritarikunnan 4. lk ritariksi. Nyt tämä myönnetty kunniamerkki toimitetaan (kuten edellisellekin ja siihen mennessä ainoalle pelaajalle) postuumisti.

Hiljennymme ja otamme osaa suuren pelaajan muistolle. R.I.P.
- Hanu
 
 
Sep. 4th, 2010
Liigan toivomusta kuunneltiin
Liigajohdon toivomusta kuunneltiin nopeasti ja toteutus oli tehokas. Heti seuraava matsi Star Wreckers - Team Arquen Wenesse (Season 6, round 1) tarjosi kaksi kertaa enemmän maaleja kuin aloituspelit yhteensä ja saatiin myös se odotettu ensimmäinen kuolemantapaus.

Kuolleena kentältä ulos kannettiin Spooky. Näin ainakin vahvasti oletettiin vaikkakin sitä on vaikea sanoa tämän mystisen rodun vieraan anatomian takia... Joukkueen oma blogi tosin varmisti kuolemantapauksen.

Kauden ensimmäinen "mestaaja" oli epätyypillisesti elf-joukkueen Amarilla Toraagalhûn. Onneksi olkoon!

Valitettavasti tätä historiallista tapahtumaa - liigan ensimmäinen kuollut Slann - oli todistamassa historian pienin yleisömäärä... Luotamme, että tämä iloinen tapahtuma kuitenkin kiinnostaa ja houkkuttelee katsojat takaisin stadioneiden lehtereille

Maalirikkaita ja verisiä peleja jatkokaudelle!!!
- Pera
 
 
Aug. 27th, 2010
Season 6 pelit polkaistiin käyntiin
Season 6 alkoi tuplatorstailla eli kahden pelin illalla. Molemmat pelit päättyivät varovaisiin 1-0 voittoihin.

Wooden Pints - Team Arquen Wenesse (Season 6, Startschuss) pelissä ei nähty mitään muuta ihmeellistä, kuin tyhjyyttään humiseva katsomo ja peli muistetaankin "Fewest spectators" sitten koskaan ennen.

HC Hemorrhoids - Pohjolan Pitopalvelu (Season 6, round 1) oli vastaavanlainen yhden pelin maali. Eka erässä johtoon ja toinen erä puolustetaan voitto.

Toivomme maalirikkaimpia ja verisempiä matseja jatkossa... saadaan katsojat takaisin stadioneille.
- Pera
 
 
Aug. 17th, 2010
Season 6 käyntiin!
Siitä lähtee! Nyt pelataan seitsemällä joukkueella kun uudet koutsit piilottelivat ja yhdelle vanhalle tuli muita kiireitä.
- Hanu
 
 
June 6th, 2010
HellSin Zombers mestariksi!
Superlauantaina pelatut finaalimatsit toivat meille mestariksi jatkoajalle asti venyneen taistelun päätteeksi HellSiN Zombersin! Onnea voittajalle ja kiitokset hienosta finaalista kuuluu myöskin upean suorituksen tehneelle Naggaroth Maidensille!

Pronssille nousi Pohjolan Pitopalvelu kukistettuaan vakuuttavalla pelillään Twilight Princessesin.

Kiitokset kaikille!
- Hanu
 
 
June 4th, 2010
Finaalipäivä koittaa!
Huomenna siis ratkaistaan Season 5 Finaali, joka myös kulkee Wanhan Kansan nimellä I/2010!

Tasapuolista onnea ja tiukkaa vääntöä toivottaa järjestelytoimikunta.

Ja se juliste vielä.
- Hanu
 
 
May 24th, 2010
Season 5 runkosarja pulkassa!
Runkosarja on pelattu ja jatkopelit valittu. Kauden huipentuma eli finaali on vajaan kahden viikon päässä.

Hienoisena ennakkosuosikkina lienee jo aiemmin himmeämmän pronssimitalin aiemmalta kaudelta saalistanut HellSiN Zombers, mutta helppoa se ei tule olemaan sillä kolme muuta joukkuetta ei takuulla pidä mahdollisuuksia pieninä! Vakuutavan runkosarjan pelanneet Pohjolan Pitopalvelu ja Twilight Princesses ovat varmasti haastajina kovempia kuin ennakkosuosikki kaipaa, saatikka uusi Naggaroth Maidens jonka ehdottomana valttikorttina on kolmen kauden aikana jo jokaisen värisen mitalin saalistanut valmentaja!
- Hanu
 
 
Jan. 25th, 2010
Ennätystasainen kausi!
Kautta on nyt pelattu yhdeksan ottelun verran ja vain kolmessa (3) ottelussa on pystytty ratkaisemaan paremmuus maalein! Tasuriprosentti on siis huimaava 67% toistaiseksi tällä kaudella!
- Hanu
 
 
Dec. 21st, 2009
Season 5 käyntiin!
Season 5 käynnistyi viikonloppuna kahden ottelun voimin. Kummassakaan ei saatu keskenäistä paremmuutta ratkottua vaan ottelut päättyivät tasapelihin. Toisella kierroksella sitten.
- Hanu
 
 
Nov. 29th, 2009
Voice of the Woods mestariksi!
Liiga sai uuden mestarin! Hyvinkin jännittävässä ja viime vuoroilla ratkenneessa finaalissa Korven Kuninkaat kaatuivat 3-1.

Paljon onnea uusille mestareille!
- Hanu
 
 
Oct. 29th, 2009
Rautainen Risti
Tällä päivämäärällä 29.10.2009 kunnioittamamme ja pelkäämämme pelaaja Bemp Quarryhead on aateloitu postuumisti Altdorfin Blood Bowl Ritarikunnan 4. luokan ritariksi saavutettuaan 100 Star Player pistettä ja täytettyään näin tulokasjäsenen vaatimustason.

Tämän upean suorituksen merkiksi kunniamerkki on myönnetty ja on nähtävissä "League Citations" sivulla. Kunniamerkki ojennetaan kuluvan kauden päätösjuhlallisuudessa valmentalle, koska Bemp sankarillisesti uhrautui aatelointiottelussaan muun joukkueen puolesta eikä siis kykene vastaanottamaan palkintoaan.

Altdorfin Blood Bowl Ritarikunta on eliittien kerho, johon voidaan aateloida niin pelaajaa kuin valmentajaakin.
- Hanu
 
 
Oct. 29th, 2009
Season 4 finalistit ratkottu!
Armottoman jännittävän superillan aikana koettiin paljon: Blood Brothers oli jo nousemassa taas haudastaan jatkopeleihin voitettuaan Nurgle's Blessed Carcasesin, mutta niin vaan Morg 'N Thorgilla vahvistettu A.S.S. Sniffer väänsi itsensä samaan aikaan pelatussa matsissaan epätoivoisesta tilanteesta tasuriin ja meni maalierolla finaaleihin!

Morggi oli muutenkin mukana hyvässä ja pahassa: liigan suurin tähti, sankareiden esikuva, kaikkien pelkäämä ja kunnoittama, ensimmäinen satasen rikkoja, Kaivosten Lordi ja suruntuoja Bemp Quarryhead menehtyi Morgin raivoisaan blitziin. Mitään ei ollut tehtävissä. Kaikki paikalla olleet koutsit ottivat voimakkaasti osaa tähän surulliseen tapahtumaan... Lepää rauhassa.
- Hanu
 
 
Sep. 10th, 2009
Tähdenlento
Nouseva tähti Lys Alana Scarblade muuttuikin kirkkaaksi tähdenlennoksi. Ottelussa Blood Brothers - Voice of the Woods (Season 4, Cross-Over 7) Lys menetyi vankiluolasta raahatun Mercenaryn käsittelyssä apoteekkarin paapoessa linjamiestä.

Lys oli toistaiseksi kehittyneinen pelaaja Karhunkaatoliigassa joka sai lopullisen rauhan.
- Hanu
 
 
Aug. 25th, 2009
Viime kauden sankari poissa!
Suuri pelaaja on poissa! Rane Cor' Sosta lähti viimeiselle matkalleen ottelun Voice of the Woods - Nurgle's Blessed Carcases (Season 4, Cross-Over 6) lopuksi.

Ranea ei tunnettu voimakkuudestaan, ei ketteryydestään, ei nopeudestaan eikä kestävyydestäkään, mutta kuten hänestä näki, peräänantamaton luonne voi paikata kaikki nämä maalliset taidot ja nimenomaan niiden puutteen! Sitkeästä, ja uhrautuvasta pelaamisesta muistamme Ranen vastedeskin.
- Hanu
 
 
Aug. 21st, 2009
Ritariksi lyöminen
Tällä päivämäärällä 21.8.2009 Kunn... eikun Rakas.... eikun Tuntemamme valmentaja KALRAT on aateloitu Altdorfin Blood Bowl Ritarikunnan 4. luokan ritariksi suorituksestaan Ropecon 2009 pronssimitalista.

Tämän upean suorituksen merkiksi kunniamerkki on myönnetty ja on nähtävissä "League Citations" sivulla. Kunniamerkki ojennetaan kuluvan kauden päätösjuhlallisuudessa.

Altdorfin Blood Bowl Ritarikunta on eliittien kerho, johon voidaan aateloida niin pelaajaa kuin valmentajaakin.
- Hanu
 
 
Aug. 19th, 2009
Kesätauko ohi
Liigan joukkueet ja valmentajat ovat vetäneet henkeä ja toiset ovat kehittäneet taktiikoita sinnikkäästi. Kesän aikana myös kaksi valmentajaa lähti rohkeasti mittaamaan taitojaan Ropeconin Blood Bowl -turnaukseen josta Kalrat toi rottajoukkueellaan upesti pronssia!!!

Tästä upeasta suorituksesta lämpimät onnisttelut ja railakas kypärännnosto Kalratille!
- Hanu
 
 
May 8th, 2009
Season 4 käynnistyi!
Lohkot on arvottu ja mättö voi alkaa! Tervetuloa uudet joukkueet ja tasaisen huonoa tuuria kaikille!
- Hanu
 
 
Apr. 19th, 2009
Ironyard Mutants mestariksi!
Jännittävässä loppuottelussa viime kauden mestari Ol' Skool Miners joutui taipumaan Altdoffin lohkon voittaneelle Ironyard Mutantsille Rot Tennerin tehdessä jälleen hattutempun!

Tulokset julkaistaan myöhemmin, koska Pelipillin viheltäessä tuli riotti ja yleisö ja pelaajat ryntäsivät kuka mihinkin ja pöytäkirja otelusta jäi vieä sulkematta.

Joka tapaukseesa lämpimät onnittelut uusille mestareille!!
- Hanu
 
 
Apr. 7th, 2009
Happy Little Boozers pronssille!
Liigassa kääpiöt jatkavat mitasijoilla. Nyt ensimmäisen kauden mestari Happy Little Boozers palasi takasin mitalikantaan kaatamalla tulokasjoukkue Blood Brothersin vakuuttavlla 1-3 voitolla!

Matsi oli paljon jännittävämpi kuin lukemat antavat ymmärtää, mutta jatkoajalle pääsy kaatui Vampyyrien suuremman luokan nälkään ja juoksevien veripussien vähyyteen. Hieno taistelu oli loppuun asti, joten siitä kunniaa Blood Brotherseille ja valmentajalle!

Ja tietenkin: Paljon onnea pronsiimitalistille!
- Hanu
 
 
Mar. 19th, 2009
Runkosarja päättyi Nuln lohkon huipennukseen
Season 3:n runkosarja päättyi eilen ja se huipentui Nuln lohkon tiukkaan kamppailuun viimeisestä semifinaalipaikasta. Liigan velhot olivat laittaneet matsit "Silence Cube" taikojen sisälle, jolloin mitään viestejä ei kulkeutunut etukäteen Korven Kuninkaat - Ol' Skool Miners (Season 3, Round 10) ja Voice of the Woods - Blood Brothers (Season 3, Round 10) matsien välillä. Kun maagiset suojamuurit laskeutuivat yhdessä pölyn, hien, veren, ilon, pettymyksen ja väsymyksen kera, niin huomattiin koko Nuln lohkon järjestyksen meneen uusiksi (OSM:a lukuunottamatta.) Vampyyrit puskivat kuin puskivatkin itsensä semiotteluihin vaikka olivat jo heittäneet torahampaansa juomalaseihin.

Semifinaali parit ovat
OSM vs HLB (kääpiöpainia ja ärräpäitä)
IM vs BB (talttahampaat versus torahampaat)
- Pera
 
 
Mar. 12th, 2009
Liigan suurtähti vetäytyy eläkkeelle!
Kaikkien (v)ihailema, liigan ehdotonta huippua edustanut Efnas Swiftseeker on ilmoittanut tänään toistuvien urheiluvammojensa vuoksi luopuvansa Blood Bowlin pelaamisesta. Efnas oli pelaaja joka teki heti alkuun lähtemättömän vaikutuksen liigan joukkueisiin. Jokainen vastustaja pelkäsi ja kammoksui pitelemätöntä Efnasia ja useampi oli valmis jopa maksamaan siitä että olisi nähnyt tämän hienon pelaajan manan mailla. Suurempaa kunniaa tuskin voi kukaan Blood Bowlin pelaaja voi saada!

Efnasin meriitteihin kuului

-13 Maalia
-3 näistä maaleista One-timereitä
-Season 2:n maalikuningas
-Liigahistorian toiseksi suurin tähti vetäytyessään eläkkeelle.

Erittäin mieleenpainuvaa oli Efnasin nöyrä asenne. Maine ja kunnia ei noussut päähän, vaan hän pelasi aina täysillä laittaen itsensä likoon joukkueensa puolesta. Tästä todisteena hän kantaa loppuikänsä peleistä saatuja vammojaan (-AG, -MA, 2 niggling inj). Mutta kuten hänen faninsa asian ilmaisevat; tärkein on vielä jäljellä!

Hyviä eläkepäiviä toivottaa Karhunkaatoliigan hallitus!
- Hanu
 
 
Jan. 21st, 2009
Veriset matsit jatkuvat!
Ironyard Mutants kuittasi 30 000gp:n paikkion niitatessaan Hamp Anvilsonssonin. Ja kun vauhtiin pääsi niin samalla kertaa murjoi Liptah Ironbedinkin harpunsoittokerhoon. Hamp oli kaatuessaan joukkueensa kolmanneksi suurin legenda. Minersseillä siis jatkuu tämä avainpelaajien kato. Osanotot pelaajien puolesta vaikka Savra F.C.n ja etenkin Tzeentch's Twistersin harjoituskentiltä onkin kuultu melkoisia riemunkiljahduksia uutisen sinne saapuessa!

Morr kiittää ja kumartaa ja odottaa lisää urheita sieluja valtakuntaansa.
- Hanu
 
 
Jan. 16th, 2009
Crimson Groundilla veri virtasi!
Ottelu Blood Brothers - Voice of the Woods (Season 3, Round 3) pelaattiin Vampyyrien kotikentällä ja meno oli kuin taistelutantereella. Metsähaltijat veivät pelin puhtaasti 0-3, mutta kumpikin joukkue kokea sai raskaita tappioita; etenkin VoW. Hoby Roottaker ja Radocar Rootmace joutuivat luopumaan ainokaisesta elämästään ja liigan nouseva tähti Efnas Swiftseeker sai pysyviä vammoja notkeuteensa. Kotijoukkueen Bloody Merryltä hymy hyytyi ja loppuelämä meneekin luukatessa...

Liigan järjestelytoimikunta osoittaa kunnioituksensa näille rohkeille sieluille jotka antavat tälle pelille sen rakastetun nimensä!

Voi voittajia!
- Hanu
 
 
Nov. 24th, 2008
Season 3 runkosarja arvottu!
Eli tasaisen huonoa tuuria kaikille Season kolmoselle!!!

Season 3. Saa pelata!
- Hanu
 
 
Nov. 23rd, 2008
Season 3 ryhmät arvottu!
Arvottiin Commissien toimesta Myntin todistaessa puoluettoomuuden.

Eikun running seasonista tiirailemaan!
- Hanu
 
 
Nov. 2nd, 2008
Ol' Skool Miners on mestari!
Kääpiöt jatkavat siis Karhunkaatoliigan hallitsevana mestarina, mutta joukkue on kauden uusi tulokas OL' SKOOL MINERS!! Onnittelut!

Finaali oli ERITTÄIN jännittävä ja pitkä; ratkaisu venyi jatkoajankin yli äkkikuolema -maaliin. Ottelu kesti noin 5 tuntia
- Hanu
 
 
Oct. 14th, 2008
Finaali
Ja niin kauden 2 finaali lähestyy!

Finaaliottelu Savra F.C. - Ol' Skool Miners (Season 2, Final) tullaan pelaamaan 1.11 jolloin myös runkosarjan palkinnot jaetaan. Ottelu pelataankin lähellä Twistereiden työnantajan hornankattilaa, Eli suuren juonittelijan vuoren laella.

Olkoon finaalipeli katsojille yhtä mielenkiintoinen kuin runkosarjan päättänyt Zomberssien ja Mainareitten ankara kädenvääntö finaalipaikasta!
- Hanu
 
 
Sep. 29th, 2008
Runkosarjan voittaja selvillä!
Ja niin se Savra F.C. varmisti itselleen runkosarjan voiton ja etulyötiaseman finaaliin vääntäessään täydet pisteet viime kauden mestarilta ottelussa Savra F.C. - Happy Little Boozers (Season 2, round 13).

Voitto ei kuitenkaan ollut ihan helppo ja Toni Lonebat pelasikin elämänsä ottelun, viimeisen nimittän. Näin mustilla haltioilla on taas kuoppajuhlat edessä.

Joka tapauksessa onnea Harzalle ja Savralle vakuuttavasta suorituksesta ja runkosarjan voitosta!
- Hanu
 
 
Sep. 22nd, 2008
Morr'lla kiirettä!
Morr on ollut liigan pyöriessä erittäin kiireinen ja taas saapui hänelle pari uutta raatoa siunattavaksi ja Necromancereilta suojattavaksi. Ottelussa Tzeentch's Twisters - Altdorf Griffins (Season 2, round 13) Twistereiltä lähti jo kolmas pelaaja tällä kaudella nimittäin Aurok Goblinbane joka ei ollut saanutkaan juuri mitään aikaiseksi. Griffinit vastaavasti menettivät Rudolf Narben joka oli kunniakkaasti ollut eturivissä iskuja imemässä lähes koko liigan historian keräämättä pisteitä.

Valmentajat eivät kyyneltä pelaajilensa vuoksi vierittäneet mutta komensivat puolen minuttin hiljaisuuden.
- Hanu
 
 
Sep. 20th, 2008
Kylmää kyytiä Lissulammella!
Ottelu HellSiN Zombers - Boneyard Lizbetz (Season 2, round 13) jää muistiin yhtenä verisimmistä matseista Toistaiseksi. Zombers kypsyttii valmentajan mättämällä casualtyä toisensa perään ja kun Go for it! lähti ruumishuoneelle, oli valmentaja Elivitz kypsä ja heitti pyyhkeen kehään.

Liskot ovat viimeaikoina saaneetkin hyvin raskasta kohtelua, joten Liigan järjetelytoimikunta toivotaa jaksamista valmentajalle!
- Hanu
 
 
Sep. 13th, 2008
Keskikastin välienselvittelyä
Ottelussa Voice of the Woods - Altdorf Griffins (Season 2, round 11) nähtiin vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Efnas Swiftseeker nousi kauden maalitilaston kärkeen yhden rundin pikamaalillaan ja olisi vielä toisenkin tehnyt, mutta kun jalat ovat kengille liian nopeat niin ei.

Ottelussa oli myöskin kuolettavan vaarallinen tilanne; Lora Icefang sellaiseen joutui eikä koutsi nähnyt pelaajaa sellaiseksi että tuon takia apoteekkarin käsiä olisi kannattanut sotkea. Reilu peli.
- Hanu
 
 
Sep. 10th, 2008
Liigan pankilta huomautus!
Bögenhafenin Teugen & Steinhäger Imperial Reserve -pankista, jossa liigan tiliä pidetään, on tullut virallinen muistutus että siellä on 230 000 kultapalaa odottamassa ottajaansa!

Pankin johtokunta toivottaa onnea ja toivoo myös että joukkueet muistavat että pankista on tarjolla nopeita ja vaivattomia bonuksia tarjolla ja hyvillä ehdoilla. Näiden myöntäminen voi olla hankalaa ensi kaudella koska on ollut huhua että eräätkin joukkueet saattavat luikkia tavoittamattomiin ainakin ensi kaudeksi.

Tässä siis vielä lista jolla rahoihin pääsee käsiksi.
Nostojem suoritus
- Hanu
 
 
Sep. 3rd, 2008
Liigan ensimmäinen oma maali!
Ottelussa Ol' Skool Miners - Happy Little Boozers (Season 2, round 11) nähtiin se ihme myöksin (Cabalvision suosiollisella avustuksella ympäri maailman) miten tehdään ottelun ainut maali, mutta siltikin hävitään peli? Tietekin tekemällä se väärään päähän!

Nelhal Macefounder tuli viime hetkessä paikalle ja pussasi palloa hyysäävän Bemp Quarryheadin maaliin! Vielä ei ole selvää tapahtuiko se valmentajan (Rerin) vai juottomiehen (BeerBeer!) vai pelaajan omasta tahdosta. Joka tapauksessa tästä pelin ratkaisseesta suorituksestakaan hänelle ei myönnetty ottelun MVP palkintoa, mikä olisi ollut oikeus ja kohtuus. Eli siis ottelun molemmat MVP:n saajat olivat Ol' Skool Minersin parhaita pelaajia vaikka Girila "Haymaker" sen tavanomaisesti kuppasi itselleen tekemättä mitään pelin eteen.

Mielenkiinnolla odottelemme mahdollisia seuraamuksia?
- Hanu
 
 
Sep. 3rd, 2008
OSM:n rivit taas harvenivat
Lepro Picker menehtyi kääpiöjoukkueiden ei-niin-veljellisessä ottelussa Ol' Skool Miners - Happy Little Boozers (Season 2, round 11).

Hänellä oli kunnia olla tämän kauden 10:s pelaaja joka antoi kaikkensa tämän niin upean ja urheilullisen lajin vuoksi!

Lämpimät onnittelut järjestelytoimikunnan puolesta tästä hienosta saavutuksesta!
- Hanu
 
 
Aug. 27th, 2008
Zombereilla surua
Kras Landing ylennettiin epäkuolleesta täysin kuolleeksi maalittomassa tasapelissä HellSiN Zombers - Tzeentch's Twisters (Season 2, round 10).

Koko toimitsijakunta ja vedonlyöntikansa ovat järkyttyneitä. Epäselvää tosin vielä on että onko se ylennyksen johdosta, vai sen että tekijänä oli kaikkien halveksima Fair Play -joukkue?
- Hanu
 
 
Aug. 20th, 2008
Nyt se tapahtui!!!
Savra kärsi tämän kauden ensimmäisen tappionsa Lizbetzejä vastaan Savra F.C. - Boneyard Lizbetz (Season 2, round 9).

Savra on tähän asti tanssinut näytösluontoisesti voitosta voittoon, mutta liskot valmentajansa kanssa osoittivat muille että myös mustat haltiat ovat voitettavissa - liiga kiittää tällaisesta demostraatiosta.
- Pera
 
 
July 2nd, 2008
Nouseva tähti menehtyi!
Ol' Skool Miners kärsi tänään erittäin raskaan tappion kun Blart Anvilson menehtyi ottelussa Ol' Skool Miners - HellSiN Zombers (Season 2, round 7)!

Blart oli liigassa lähes sensaatio lyhyen, mutta upean uransa aikana. Hän johti kuollessaan liigan tämän kauden maalitilastoa ja oli Minerssien ylivoimaiseksi kirkkain tähti!

Tätä kääpiöksi harvinaisen miellyttävää ja herrasmiesmäistä pelaajaa (vaan yksi casse) jää liiga kaipaamaan!
- Hanu
 
 
June 30th, 2008
Twistereilltä taas kuoppajuhlat
Tällä kertaa Belmoth Bloodsplatter:n vuoro oli lähteä pois.

Toimittajan kysellessä miltä nyt tuntuu, vastaa valmentaja Hanu "Menee rutiinilla. Toista Fair Play palkintoa odotellessa. Morr's Favourite olisi mukava lisä palkintokaappiin"
- Hanu
 
 
June 19th, 2008
Juhannus tulee!
Liigan koutsit siirtyvät kukin taholleen Juhannusta viettämään! Pelit todennäköisestri jatkuvat jo ensi viikolla.

Yhtä matsia vaille puoliväliä on pistetilanne melkoisen venähtänyt. Savra lähtee Naggarothiin juonimaan uusia kuvioita kolmen pisteen johdossa perässä tuleviin Mainareihin. Zombit kolmantena, mutta ei ihan välittömällä iskuetäisyydellä johtavasta Savrasta.

Ns. keskikastissa Griffinit, Twisterit ja Woodeliffit ovat kahden pisteen sisällä peljäten takana agressiota kerännetä ja suuria muutoksia tehneita Lissuja ja Boozereita. Odotettavissa todennäköisesti raaka nousu ylemmäs sarjataulukossa uusien taktiikoiden avulla!

Mutta siihen asti Hyvää Juhannusta kaikille!
- Hanu
 
 
June 12th, 2008
Puolustava mestari pulassa
Mestaruus ei näytä lupaavan hyvää. Kaikkien viime kaudella pelkäämä Happy Little Boozers jatkaa tuskien taipaleellaan Tällä kertaa tappion lisäksi kääpiöiden kovakäsi ja nopsajalka Oara Gravelarmor ryhtyi painiotteluun Zombersien Baüm kanssa. Painiottelu oli lyhyt mutta epätasainen, jonka jälkeen Oara saatettiin mullan alle.

BeerBeer ainakin jää kaipaamaan tätä urheata puurtajaa!

Naros Skyclaw:n omaiset todennäköisesti riemuitsevat poikansa tappajan kohtalosta!
- Hanu
 
 
June 3rd, 2008
Manalan portit selällään!
Morrin valtakuntaan on viimeaikoina ollut tungosta ja sama ralli jatkuu! Nyt erittäin potentiaalinen nuori pelaaja Neko Shadowheart liittyi vainajien seuraan kun joukkueen apoteekkari oli nilkkavammaista hoitamassa!

Yleisö kiittää mutta muut valmentajat ottavat osaa menetykseen!
- Hanu
 
 
May 26th, 2008
Lisää uhreja
Golgol the Mourner ja Dana Moonstar kaatuivat lopullisesti eilen liigaa johtavan Savra F.C. toimesta! Zombbien valmentaja Kalrat ei paljon kyyneleitä entisten pelaajiensa puolesta vuodattanut, mutta eipä heillä juuri tilastomerkintöjä ole ollutkaan.

Savra F.C. teki taas uskomatonta työtä onnistuessaan liiskaamaan regeneraattoreita oikein kaksin kappalein, mutta joutui samalla ensimmäistä kertaa tällä kaudella tyytymään tasapeliin purjehdittuaan tähän asti voitosta voittoon!
- Hanu
 
 
May 15th, 2008
Kauden ensimmäinen uhri
Gress Alte menehtyi tällä päivämäärällä. Hän oli Tzeentch's Twistersin kaikkein kokenein ja eniten meriittejä toistaiseksi saanut pelaaja.

Rauha hänen muistolleen.
- Hanu
 
 
Apr. 7th, 2008
Mestari kaatui kauden ensimmäisessä!
Niinhän siinä kävi että Mestari otti neppariin kauden avausmatsissa Twistereiltä 0-1!

Matsi oli taidokas ja siisti; lääkintämiehet haukottelivat kentän laidalla.
- Hanu
 
 
Apr. 6th, 2008
Eka matsi pelattu!
Griffinit kohtasivat kotiluolassaan tulokasjoukkue Hellsin Zombersin voittoisasti 3-2! Peli oli hyvin tuloksekas molemmille. Koutsien taskut pursusivat rahaa pelipaikalta poistuessaan.
- Hanu
 
 


Current Champions

 
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League