Altdorf Griffins

Retired!
Race:  Human LG
Coach:  Pera
Description
Altdorf Griffins on nimensä mukaan THE Blood Bowl joukkue keisarikunnan uljaasta pääkaupungista. Griffinit ovat yhdistelmä taitoa, kovuutta ja kovuutta.

Joukkueen lisätilastoja

 
Altdorf Griffins team badge
Bulletin board from the coach
Sep. 23rd, 2008 - old news
Kauden loppu lähestyy - onneksi
Näin tuumii Pera the Griffin, kun kauden loppu on mennyt alamaissa ja joukkuetta ei saa millään tsempattua merkityksettömiin loppupeleihin. Huolimattomuus kostautuu loukaantumisina ja kuolemantapauksina.

Joukkueen jäsenille ei maistu pelaaminen , vaan illat vietetään keisarikunnan pääkaupungin baareissa ja porttoloissa - rahaa kun tuntuu satavan pelaajille... kaikkiin kissanristijäisiin, mainoksiin, bonsoritilaisuuksiin ja orgijoihin kyllä joka jannulla aikaa riittää, mutta kun pitäisi pelata saatikaan harjoitella... niin ei millään.

Valmentaja on ajatellut lastata koko pöhöttyneen "joukkueensa" vankkureihin ja lähettää apuvalmentajien kanssa kaudeksi tai pariksi Griffin joukkueensa maakuntien farmiliikoihin oppimaan nöyryyttä ja muistamaan Blood Bowlin ytimen -> palava halu, kovuus, palava halu, taito, palava halu, armottomuus ja palava halu pelata tätä peliä.
- Pera
 
 
Sep. 12th, 2008 - old news
Elämä hymyilee taas
On se vaan mukavaa, kun voittaa ja jopa Morr hymyilee omalle joukkueelle. Edellinen kääpiöpeli on kuin liian vanha sima - sen voi kaataa pois ja unohtaa.
- Pera
 
 
Aug. 21st, 2008 - old news
Peli Kääpiön perseestä
Griffinit pelasivat kesätauon jälkeen eka pelinsä ja läski tummui - Altdofin joukkueessa. Ogrekin parantelee vammojaan seuraavan pelin, joten katsellaan mitä loppu kausi sylkee silmille...
- Pera
 
 
July 19th, 2008 - old news
Voitto Kääpiö Kaivajista!!!
Ainakin Griffinen valmentajan yllättänyt 1 - 0 voitto saatiin kotikentällä Ol' Skool minerseista. Valitettavasti se ei vieläkään vakuuttanut kannattajia (1+1+1) ja suosio pysyy alamaissa. On se vaikeata tarjota viihdettä nirppanokkaisille kaupunkilaisille...
- Pera
 
 
 
Tournaments played:
Season I, Season 2, Season 16
Trophies won:
none

Notes
Liigan kunniamaininnat Season II/2008:

Tzeentch's Favourite II/2008

Current Champions

 
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League