wizzu

Hanun kuvaus pelistä:
**** ja sitte tuli se **. Sen jälkeen varmaan kuusi ***, mutta kun ei vaan noppa toiminut.!"#¤%&/()=?

Kalrat faktat:
Hanu erehdyksessään antaa hyökkäyksen sammakoille. Siitä Kermitsit lähtee innoissan hyökkäämään ja vähän starbatkin auttaa. Mennään vasenta laitaa vaan niin kovaa ja täysillä kuin päästään, mutta kun ei pääse, niin sitten pitää tehdä nerokas liike ja siirtää peli toiseen laitaan. Hanu on niiiiin kuutamolla, ettei saa puolustusta kasaan millään tapaa. Maalihan siitä sitten rämpsäytetään. (toim. huom. pari twistaria laitettu jo katsomoon tässä vaiheessa, yksi jopa gräpin voimin).

Sen verta hitaasti tehty ensimmäinen maali, ettei noilla toisilla sitten enää maalipaikkoja ekassa erässä.

Tokaan erään lähtee twistereitten innostunut joukkue jurppiintuneen Hanun johdolla. Slannin kopparit kuiteskin hyppii linjonen yli ja wissun turvin pallokin irroitetaan. Sitten vaan pallo kouraan ja kipitellään maaliin,

Hanulla 4 vuoroa tehdä jotain ja jotain tehdäänkin. Kasseboxit alkaa soimaan ja miestä juoksutetaan tekemään maalia. Sitten taas Kalratin loistokkuus tulee esiin ja koppari viereen, Blitseri irroittaa pallon ja ensimmäinenkin Hanun maali on estetty. Heitellään vielä pallo 3-0 maalia varten line-sammakolle, mutta Hanun miehistö saa sen viimeisen maalin estettyä onnekkaalla litsillä parin GFI turvin.

Kalratin kommentit:
"Ihan hyvin meni, vaikka 3-0 olisi ollut se oikea tulos"

------------------------

Hanu:

No sehän ei mennyt sinne päinkään.

Matsin suunnan näytti puhtaista tuplakalloista saatu casse Gorthor "Pikku-Kaz" Blackheadille. Siitä asti Twisterit pelasivat vajaalla viimeiseen höökiin asti kun knockkiboxi oli niin mukava kelliä.

Morkkia koitettiin sen seitsemän kertaa saada pois pelistä pailareilla ja maikkareilla. Ihan turhaan. Kerran tuli stunni.

Sammakoilla ei tosiaan YKSIKÄÄN yritys epäonnistunut koko matsin aikana. Tokalla puoliskoslla ei sammakot tarvinneet rerollejakaan. Helppohan siinä on liippailla silloin tai tehdä oikeastaan mitä vaan

Ekalla puoliajalla Kalratille tarjottiin syöttiä jonka se nielaisi koukkuineen.... Tasoituksen tekijä vaan rypäsi sitten viimeisessä googottimessa jolla olisi päästy tavoittamattomiin. Mutta vielä viime vuorolle Kalratti jätti paikan maalinteolle. Blizillä irti, googottimella maaliin ja toisella pick-up ja händäri, mutta ekaa googottimeen sekin kaatui.

Toinen puoliaika. Noh, mitä sitä tilittämään sen enempäää.