Black Ark Pirates

Retired!
Race:  Dark Elf LG
Coach:  Gutrot
Description

 
Black Ark Pirates team badge
Bulletin board from the coach
June 28th, 2013 - old news
Kristallipallolähetys - urheilu-uutisia
…ja siinä oli Naggarothin mieskuoro laulullaan "Oi Khaine, murskaa ihmispää, seuraavaksi kristallipallolähetyksessä vuorossa urheilu-uutisia."

(Tunnusmusiikkia)

"Tässä urheiluruutu, ja Talus Nylkijä. Olemme tulleet tänne Karond Karin esikaupunkialueelle jossa on juuri loppunut bloodbowl ottelu välillä Black Ark Pirates ja Disposable Heroes. Haastatteluun meille on suostunut kotijoukkueen valmentaja.. eh.. herra Valmentaja.

Iltaa hra. Valmentaja, peli päättyi juuri murskavoittoonne 2-1, vastassa oli vamppyyrit, mitä kommentteja tästä hiukan tuntemattomammasta vastuksesta?"

"Krhm, iltaa, niin, tätä kyseistä rotuahan ei ole koko naggarothissa aiemmin nähty, joten jouduimme turvautumaan vastustajan scouttaukseen. Kidutimme muutaman sataa Sylvanialaista vankia ja saimme koottua vastuksesta profiilin, jonka avulla sitten suunnittelimme pelitaktiikan."

"Minkälainen otus tämä vamppyyri oikein on?"

"Meille selvisi, että vamppyyrit, tai emogootit, ovat kalpeita pimeässä viihtyviä laihoja kaksijalkaisia, jotka nauttivat heikompiensa alistamisesta ja verellä läträämisestä. Lisäksi heillä on hyvä agility"

"Tämähän pitää paikkaansa koko Naggarothin väestön kohdalla, ovatko vampyyrit siis elffejä?"

"Niin, sama tuli meilläkin mieleen, mutta lisäksi selvisi, että verrattuna kotijoukkueen pelaajiin, vamppyyrit ovat tuplasti voimakkaampia, ja muutenkin parempia Blood Bowl pelaajia."

"No, tämähän käytännössä nyt pitää edelleen paikkaansa koko muuhun dark elf väestöön, jos sotaveteraaneja ja pikkulapsia ei lasketa mukaan?"

"Niin, totta. Mutta normaaleista dark elffeistä poiketen, heillä on jonkinlainen hypnoottinen kyky, jolla he voivat tehdä vastustajasta tahdottoman toimimattoman lihaköntin. Tämän varaan lähdimmekin rakentamaan koska meillä suurin osta pelaajista jo sellaisia valmiiksi onkin. Witch Elffime kohdalla olisi tämä hypnoosi varmaan ollut jopa parannus tajunnan tilaan."

"Nähtiinkö tätä hypnotisointia pelissä, ja minkälaista roolia se näytteli?"

"Muutaman kerran joku vamppyyri kävi heiluttelemassa kultakelloa naaman edessä ja käski katsomaan silmiin, mutta lukuunottamatta humoristista aspektia, ei tästä sen kummempaa juttua tullut."

"Otteluohjelmasta lukien, näitä yön Teroja oli joukkueessa kolme, eikös kentällä tule olla kerrallaan yksitoista pelaajaa?"

"Juu, heillä oli kentällä itsensä lisäksi vielä journeyman -nimistä ruokaa."

"Sitten itse peliin, mitä kommentteja tähtiblitseri Maluksen kuolemasta?"

"Niin, kenen kuolemasta?"

"Numeron 3 kuolemasta. Hänhän oli numerolla 2 pelaavan Malekithin kaksoisveli?"

"Hmm, vaikea sanoa tutkimatta rosteria, mutta jos sieltä tosiaan joku kuoli, niin olen varma että se tapahtui ihan aiheesta."

"Tehän kielsitte käyttämästä apteekkaria parantamaan Maluksen kuoleman tuottanutta vammaa, mikä tämän päätöksen takana oli?"

"Ai niin, nyt muistuu mieleen. Totta, apteekkaria ei käytetty, koska kyseinen pelaaja oli vätys, ja verrattuna veljeensä onneton luuska. Panssareita hänellä oli saman verran kun witch elffillä, jotka pelaavat herranjumala stringeissä. Apteekkari jätettiin odottamaan tärkeämpiä tapahtumia, kuten erimerkiksi juomankantajien känsien hoitoa."

"Niin, edesmenneen veli teki kaksi maalia pelissä, ja nousi pelaajarankingissa tasolle kolme. Viimeisellä vuorolla tapahtunutta maalia, jossa hän nousi maasta, dodgetti miinuksella, ja nosti pallon maalialueella miinuksella, on kuvattu legendaariseksi. Ilmeisesti olette tyytyväinen suoritukseen?"

"Nolla cassea on nolla cassea huolimatta siitä montako maalia joku vahingossa tekee."

"Pelin ensimmäisellä vuorolla oli erikoinen tilanne kun salamurhaaja Shadowblade yritti quick passia onistumatta edes rerollilla. Mikä tämän sai aikaan?"

"Huoh, joukkueen voimavalmentaja oli kehittänyt teorian, että heittämällä palloa olisi kyseinen laiheliini saanut hiukan lisää voimaa, ja päässyt pelaajatasolla ylöspäin. Kuten nähtiin, oli tämä hiukan liian optimistinen tavoite."

"Viimeiselle draiville sai vastustajan yksi eväsleipä -tyyppinen pelaaja Bombardier -kyvyn, hänet kuitenkin liiskattiin kentältä ennenkuin hän ehti Khainea sanoa?"

"Juu, toivottavasti vamppyyreille maistuu paluumatkalla myös jauhettu ruoka."

"Jaahas, ja nyt studiosta tulikin kirjekyyhky, että on aika siirtyä uutisten pariin. Tänään aiheina sielä on sota elffejä vastaan Caledorissa, missä joukkomme piirittävät jo Vaulin temppeliä. Vielä ennen loppua kuitenkin, hra. Valmentaja, millä taktiikalla olette lähdössä seuraavaan otteluun Uderworldia vastaan?"

"Isolla sydämellä, omaa peliä pelaten"
- Gutrot
 
 
Apr. 7th, 2013 - old news
Ensimmäinen vieraspeli
Valmentaja istui mustan arkin keulassa reelingillä ja katseli pikku hiljaa yöhön pimenevää tyyntä merta. Vanha alus narisi vienossa tuulessa ja lepuuttimina kyljillä roikkuvat ilmalla täytetyt kääpiöt päästivät kimmoisia poing -ääniä osuessaan laivan kylkeen.
Paluu oli sujunut huomattavasti rauhallisimmissa merkeissä kun menomatka, joka oli ollutkin täysi katastrofi. Jo kahden viikon jälkeen lähdöstä oli miehistöä alkanut mystisesti katoilemaan öisin. Tämä oli aluksi laitettu harpyjen syyksi, jotka joskus metsästivät kaukanakin Naggarothin rannoilta. Mutta kun rantaviivaa ei enään ollut näkynyt, ja merimiehiä oli edelleen kadonnut, oli miehistö lukittu yöksi ruumaan ja ovenpieliin maalattu verellä väkeviä loitsuja estämään kirottujen sielujen pääsy huoneeseen, näiden ollessa tietenkin seuraava epäilyksen kohde.
Tämä oli kuitenkin aiheuttanut sen, että miehistön sijaan joukkueesta oli kadonnut heti samana yönä kolme pelaajaa, ja paniikki oli alkanut nousta sekä miehistön että pelaajien keskuudessa. Onneksi matkan varrella oli vielä ollut Blighted Islen sotilas satama, josta valmentaja oli onnistunut väärennetyillä papereilla huijaamaan vartiopääliköltä kolme alokasta "Tärkeään tehtävään Tirnarocissa". Perunamuusista muovattu noitakuninkaan henkilökohtainen sinetti oli avittanut omalta osaltaan melkoisesti prosessia.
Samana päivänä oli organisoitu etsintäpartio kapteenin määräämistä vapaaehtoisista miehistön jäsenistä, ja laiva oli tutkittu läpikotaisin johtolankojen löytämiseksi. Alimmalla kannella, ison laatikkokasan takana, oli hajun perusteella löydetty Hellebron vanhasta silakkatynnyristä kylpemässä veressä keltaisen kumiankansa kanssa. Tynnyriä ympäröivä lattia oli punaisenaan silvottuja ruumiinosia jotka oli aseteltu rituaalinomaisesti erilaisiin muodostelmiin. Partion onneksi Hellebron oli sen verran tuhdissa pilvessä, että pidätyksessä oli kuollut vain kaksi, ja raajojenkin menetyksiä oli minimaalisesti. Lopun puoli vuotta matkasta olikin mädältä kalalta ja vereltä haiseva järkijättö matkustanut mastoon sidotussa lasinsiruilla täytetyssä nahkasäkissä. Arkin kapteeni oli kehdannut vaatia valmentajalta 10 kultakolikkoa korvauksina menetetystä miehistöstä, mutta oli ikävä kyllä heti samana iltana liukastunut hytissään, ja kaatunut puukkoonsa kolme kertaa. Kapteeniksi noussut perämies olikin sitten ollut sitä mieltä, että korvausten vaatiminen olisi aika pikkumaista, ja että syypää oli tavallaan, tai ainakin osittain ollut edesmennyt kapteeni.

Valmentaja nousi ja kaivoi rintataskustaan lootustupakkapussin ja alkoi täyttämään pitkää käyrää piippuaan kävellen kohti laivan perää.

Pelihän oli sitten mennyt kuinka oli. Kukaan pelaajista ei sentään ollut kuollut. Ikävä kyllä. Joukkueen "juoksija" Yasmir oli taas näyttänyt kyntensä kuten edellisessäkin ottelussa. Sen kerran kun linjamiehet olivat onnistuneet ilmeisen vahingossa asettumaan blokkihäkkiä muistuttavaan kehään tämän ympärille, oli tämä pilalle hemmoteltu pikkuprinsessa juossut siitä taas kiljuen ohi kohti maalia, ja saanut saman tien syliinsä kaksi high elf hermafrodiittia ja menettänyt pallon. Valmentaja oli tilanteen huomattuaan määrännyt taikurin teloittamaan Yasmirin saman tien salamalla, mutta tämä perkeleen silmänkääntäjä oli osunut vastustajan pelaajaan. Khaine, mistä näitä oikein sikiää?
Pelin erikoisin hetki oli, kun Shadowblade oli jollain ihmeellisellä tavalla osunut puukollaan vastustajan linjamieheen ja lähettänyt tämän sairastuvalle. Tämän ei olisi pitänyt olla mahdollista kyseisen salamurhaajan kohdalla. Ilmaa avokämmenillä huitova, kömpelöitä karatepotkuja tekevä ääliö oli saatu kaupan päälle Khainen temppelistä kun valmentaja oli käynyt sielä ostamassa Hellebronin. Nyt ei enään ollut epäselvää miksi papittaret olivat pidätelleet nauruaan kun valmentaja oli lähtenyt temppelistä tyytyväisenä uusien "pelaajiensa" kanssa..
Hellebron oli kuin kohtalon lykystä myös tavallaan onnistunut kerran. Edelleen hirvittävästi löyhkäävä, kuolaava sekopää oli juossut saappaisiin piilottamiensa puukkojen kanssa kohti laidalla seisovaa vastustajaa joka oli oksennusrefleksiä pidätelleen paennut, juossut katsomon örkkikannattajien osaan, ja saanut teräskärkisestä kengästä kauniisti kammattuun vaaleahiuksiseen päähänsä.
Muutenhan sitten pelissä ei juurikaan tapahtunut mitään, haltijat olivat päässeet kerran lähelle maaliviivaa, mutta pallonkantaja oli murtanut kyntensä pallon karheaan pintaan ja kaatunut tuskissaan itkien maahan.
Jostain ihmeestä oli joukueen katsomoon ilmestynyt myös loppua kohti yksi kannattaja, kierosilmäinen nenää kaivava vekara, joka oli pelin jälkeen tullut ponihännät heiluen pyytämään valmentajalta nimikirjoitusta. Nyt kakara oli laatikossa ruumassa odottamassa Naggarothiin saapumista, siitä saisi vielä mukavasti rahaa kun sen myisi temppeliin orjaksi.

Valmentaja koputteli piippunsa tyhjäksi, haukotteli, ja avasi hyttinsä oven. Ennen sisäänastumistaan hän kuitenkin kääntyi vielä katsomaan korkealle mastoihin missä roikkui yksitoista vääntelehtivää, verta tippuvaa nahkaista säkkiä. Hyvä ja rauhallinen kotimatka tiedossa, hyvä ja rauhallinen..
- Gutrot
 
 
Mar. 6th, 2013 - old news
Ensimmäisen pelin jälkipalaute
Pukuhuoneessa on hämärää, ilmassa leijuva hien ja veren haju peittyy paksuun narkoottiseen savuun joka kumpuaa huoneen keskellä olevasta pääkallon muotoisesta altaasta.
Huoneen seinustoilla istuu mutaisia kolhittuja pelaajia. Suurin osa tuijottaa maahan ja irroitelee hiljalleen varusteitaan ja nivelten tukena olevia ihmisennahasta tehtyjä suojia.
Päädyssä oleva musta metallinen ovi aukeaa, ja sisään kävelee hiljaa tummaan kaapuun pukeutunut hahmo. Hahmo liikkuu hartijat lyyhistyneinä ja laahaavin askelin keskelle huonetta, istuu yhden tajuttoman pelaajan päälle ja hautaa huokaisten kasvonsa kalpeisiin pitkäkyntisiin käsiinsä. Kaikki huoneessa olijat ovat lakanneet liikkumasta ja kukaan ei uskalla edes hengittää kuin pienin hiljaisin puuskauksin.
Vihdoin hahmo nostaa päänsä käsistään ja katsoo vuoron perään jokaista pelaajaa pistävillä silmillään. Valkoisista kasvoista huokuu peittelemätön ja vuosisatoja vanha viha. Hiljaisuus on niin täydellinen että sielä täälä lattialle hiljakseen tippuvat verinorot kuulostavat kuin rankkasateelta.
"Onko jollakulla jotain sanottavaa?"
Nurkassa yksi linjamiehistä suoristuu hieman, avaa suunsa, mutta ymmärtää nopeasti laskea ketseensa ja hiljetä kun vieressä oleva pelaaja potkaisee häntä piikikkäällä kengällä sääreen.
"Tajuaako kukaan teistä neropateista mitä helvettiä te olette menneet tekemään?"
"Teille perkeleen imbesilleille tuotettiin Bretonniasta asti laivallinen ihmisiä tähän ensimmäiseen peliin. Ihmisiä. Siis näitä samoja eläimiä mitä käytetään kaivoksissa vetämässä kärryjä. Siis samaa porukkaa mistä tehdään saippuaa jolla tekin perkeleen hienohelmat pesette itsenne harjoitusten jälkeen ennenkun menette vetämään pilveä Tor Anrocin huorataloihin. Minulla on itsellä kodin kidutuskammion lattiamatto tehty ihmisnahasta! Matto perkele! Kuinka jumalauta te onnistutte häviämään kodintekstiileille ja hygieniatuotteille?"
"Tajuatteko te, että siinä joukkueessa teitä eniten hakannut blitseri on vammainen? Sillä on vanha vika selässä ja se tarvii kaksi miestä auttamaan itseään kun se iskee? Siltä te otitte turpaan. Perkele."

"Ja mitenkäs nämä meidän omat blitserit, oli mahtavaa katsella kun ns. taitopelaajat ns. työskentelevät. Tehän dodgeatte kun känniset ogret. Katselin kun vastustajat lähtivät laivalleen, niin heillä oli kaksi tutunnäköistä haarniskaa mukanaan matkamuistoina. Keneltähän olisivat saaneet? Kuinka helvetissä te voitte hukata varusteenne? Loppukauden saatte tulla toimeen ilman, saatte järkijätöt pelata kalsareilla, toivottavasti kuolette! Minä en saatana myöskään tajua kuinka MVP :n saa joku joka ei osaa edes laittaa haarniskansa solkea kiinni, vai tarkottaako se MVP että Missä Vitussa Panssarit?"

"Ainoa joka sai jotain edes hiukan pelin näköistä aikaan oli Hellebron. Yksi Casualty Witch Elffille, hienoa, tapu tapu perkele. Eli ainoan onnistuneen blokin tekee joukkueen jäsen, jolla on pakonomainen tarve viillellä itseään ja joukkuetovereitaan, joka puhuu itsekseen, joka otettiin porukkaan pelkästään tissien takia ja joka ei ole selvää päivää nähnyt sitten noidaksi tulonsa jälkeen. Ja JOKA SAA NYT SAATANA LOPETTAA SEN MIEKKANSA NUOLESKELUN!! Idiootti!"

"Ja kiitos myös Yasmirille hienosta etenemisestä. Näin valmennusmielessä jatkoa ajatellen, sen maalin saa aikaiseksi kun astuu yli siitä päädyssä olevasta valkoisesta viivasta. En muista oliko tästä ollut harjoituksissa puhetta, mutta siis se ei ole pistesuoritus kun TULEE HAKATUKSI KAHTA TUUMAA ENNEN MAALIA!"

"Minulta on pyydetty tästä pelistä raporttia mustaan torniin. Minulla on tässä kädessä pergamentti johon se pitäisi kirjoittaa. Tässä lukee päällä että 'Raportti'. SIINÄ PITÄISI LUKEA ETTÄ VALMENTAJAN KOULEMANTUOMIO!"

"Nyt seuraavaa peliä varten kuitenkin unohdetaan tämä, meillä on kaksi viikkoa aikaa valmistautua. Olenkin suunnitellut harjoituksen jolla saamme käännettyä tämän jo miltei unohdetun pienen hairahduksen voitoksi. Tätä uutta harjoitusta varten onkin Khainen temppelistä yhtävällisesti tullut meitä auttamaan joukko papittaria, toivonkin siis että toivotatte heidät tervetulleiksi.."

Hahmon kasvoilla ollut raivo muuttuu hymyksi, hän nousee ja poistuu samasta ovesta kun oli tullutkin. Pelaajat ovat edelleen hipihiljaa lukuunottamatta Hellebronin muminaa ja hihittelyä. Ennenkuin ovi ehtii sulkeutua, siitä tulee sisälle hehkuvin raudoin, veitsin ja ruoskin varustautuneita puolialastomia naisia. Heistä selkeästi korkea-arvoisin asettaa miekkansa terän maahan, niiaa, kaivaa vyöltään silmänkaivuukoukun ja sanoo lempeästi hymyillen: "Tervehdys, teillä on kaksi viikkoa aikaa tutustua minuun ja apulaisiini, voitte olla huoletta, me otamme tämän 'harjoittelun' tosissamme, temppeli hävisi kohtuullisen summan takianne tänään."

Hellebronin mumina on lakannut ja jostain kuuluu aikuisen miehen nyyhkytystä..
- Gutrot
 
 
Feb. 9th, 2013 - old news
Tiimi kasassa
Porukka on kasassa, vaikkeikaan ihan vielä maaleissa. Aikaa on mennyt kun maalausjonossa on FoW jenkkejä ylioman tarpeen. Cheerleaderit ja noita sivurajalle kyllä on jo kunhan ehtivät matseja kattelemaan muilta hommiltaan.
https://dl.dropbox.com/u/25365946/WP_000...
- Gutrot
 
 
 
Tournaments played:
Season 9, Season 16
Trophies won:
2nd place: Season 16
Fair Play Team: Season 9
Most Violent Team: Season 16

  

  

  Current Champions

 
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League