King Tut's Revenge

Retired!
Race:  Khemri LG
Coach:  teerima
Description
Faaraoiden kiroukset ovat julmia. Jostain syystä, syystä jota meille ei kerrota, Faaraon ikiaikinen kirous saapui Keravalle. Kirous ei saapunut salamalla ratsastaen, eikä raastavan pelon aiheuttaman hien muodossa. Kirous saapui hiljaa ja huomaamatta, se suolasi salaa maan, jonka päällä entinen coach teerima käveli. Miksi Faarao halusi myös kirota joukkueen, jota kirottu valmentaja joutuisi valmentamaa, jää myös salaisuudeksi. Ainoa asia, mikä on varmaa, on se, että kiroaminen jatkuu vahvana, läpi koko kirotun kauden.

 
King Tut's Revenge team badge
Bulletin board from the coach
Oct. 22nd, 2015 - old news
Back to the tomb
Monen kunniattoman kauden jälkeen on tullut aika, jota kaikki, paitsi helpooja voittoja saaneet vastustajat, ovat odottaneet- Khemrit lopettavat kauteen 11 ja menevät takaisin hautaan.

They shall rise again- ehkä
- teerima
 
 
Feb. 28th, 2015 - old news
Kaksi kierrosta pojat
Takana ja väkivallan kannalta näyttää hyvältä. Kaksiosainen taktiikkamme, "pallo on helpompi ottaa pois kuolleen käsistä",- toimii tappamisen osalta, mutta "maaleja on helpompi tehdä tyhjällä kentällä" selvästi tökkii. Ei yhtä ainutta maalia, itä pitäisi tehdä pojat?

TAPPAA!

No kyllä sekin auttaa paljon, mutta voisimmeko parantaa jollain toisella osa-alueella

TAPPAA!

No se on kyllä totta, että 8 cassesta vain 3 on ollut tappoja, joten kyllä prosentteja on varaa viilata. Vaan mites esim. Horemheb- mikä meni tänään pieleen, kun pallo ei noussut

TAPPAA!

No joo- tehkää sitä, mikä nyt tuntuu toimivan parhaiten. Seuraavan matsin jälkeen voimme siten pakata käärinliinat skinkinnahkaisiin varustelaukkuihin
- teerima
 
 
Sep. 24th, 2014 - old news
Se oli siinä
Eikä takaisin tule vaan painuu unohduksen yöhön, hiekan alle
- teerima
 
 
Feb. 12th, 2014 - old news
Kevätkunnostus
Jos välillä ihan vakavaakin asiaa. Comix:lta tuli lähetys uusia figuureita, joilla vihdoin saadaan rosterinmukainen joukkue aikaan. Valkometallifiguureista voi joku ehkä pitää, minä en... kuin vasta nyt. Olen aikaisemmin yrittänyt turata osia kiinni pikaliiman ja/tai epoksin avulla ja yleensä Khemrimäisen kiroamisen jälkeen osat ovat ehkä pysyneet kiinni.

Nyt kokeilin Carr's valkometallijuotetta ja heidän fluxiaan. Tinan sulamispiste on vain 70 astetta ja fluxin avulla tina sujahti saumaan ja osa pysyi heti kunnolla kiinni. Fantastista tavaraa. KOlvaamiseen kelpaa varmaan se halvin Hong Kong -kolvi, itselläni on Bilteman digitaalinen kolvausasema- halpa ja riittävän hyvä :)

Koko joukkue on liotettu putkimiehessa ja maalit on saatu irti. Tänään pohjamaali ja huomenna numerot ja tunnukset. Hanu saa vastaansa uuden, kestävämmän KTR:n
- teerima
 
 
 
Tournaments played:
Season 9, Season 10, Season 11
Trophies won:
noneCurrent Champions

 
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League